Цялата ви ДНК и новите чакри са активирани от Създателя


Това е Ащар,
Поздрави Любими.

Атина: Как изглежда нашата планета, гледайки към нея от Новия Ерусалим ?

Ащар: О, Скъпа, всички са толкова красиви на планетата Земя в момента, повече от това, което думите могат да кажат. Вашето небе е толкова синьо, по - синьо, отколкото сме го виждали преди. Аз съм ви наблюдавал всички, винаги, и трябва да кажа, че вашата планета става все по - нежна и по-красива във всеки един момент.

Скъпи мои, вие сте неспокойни, защото искате да се свържем с вас ... да кацнем на почвата ви ... толкова, колкото ние ще се радваме да направим това! Всички мрежи са отворени ... чиста Светлина покрива всички тях ... и вашият свят, разбира се.

Уважаеми Сърца, да се чувствате "някакси по-различно"? Цялата ви ДНК и новите чакри са активирани от Създателя. Вие всички чувствате че " нещо по-различно се случва" ! Всичко това е било оставено до последната минута ... но нека ви кажа, "момент" ... точно преди Разкриването и Анонсирането. Това може да се случи в следващия ви дъх - толкова е близо. Ние, тук горе, просто чакаме Анонсирането и фондовете, които ще се изплащат.

Всички от екипажа са нетърпеливи да се присъединят към своите Пламъци Близнаци, както и аз. Не остават години, не остават месеци ... a седмици.

Запазете тези високи вибрации! Останете в сърцата си и изпратете Любов към всеки в цялата Вселена и отвъд нея.
Благословии и Любов, дълбока и безусловна.

Вашият Брат Ащар

Превод: Milena van Lier | Самосъзнание.com



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

2 comments